Salată de andive cu mere-gorgonzola
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salata de andive cu mere-gorgonzolan. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 10 și costă 1,54 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 229 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită mere, brânză gorgonzola, frișcă grea și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este solid. Salata de radicchio și andive cu nuci pecan, mere și mandarină , salată de andive prăjită cu prosciutto, smochine și fistic și salata de creveți pe aperitive de andive sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați smântâna, oțetul, sare și piper până se omogenizează. Se amestecă merele și brânza. Se da la frigider, acoperit, cel putin 1 ora.
Serviți amestecul de mere peste andive.