Salată de ananas cu fasole neagră

Salată de ananas cu fasole neagră
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, Salata de ananas cu fasole neagră ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 186 de calorii, 7 g de proteine și 7 g de grăsimi. Pentru 1,17 USD per porție, obțineți un aperitiv care servește 6. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei portocale, vinegretă balsamică, fasole neagră și brânză feta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de fasole neagră cu ananas, salată de avocado, fasole neagră și ananas și Salsa de fasole neagră și ananas.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați spanacul, ananasul, fasolea, ardeii și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Stropiți cu vinegretă; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Thousand Islands Winery Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Vinăria Mii de Insule Riesling
Vinăria Mii de Insule Riesling
Acest Riesling cu clima rece, stil dulce, afișează o aromă fructată cu arome de caise și piersici, urmate de o notă de citrice. Are o senzație de gură bine echilibrată și un final dulce.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista