Salată de ananas

Salată de ananas
Reteta Salata de ananas se poate face in aproximativ 15 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 6 și costă 38 de cenți per porție. O porție conține 68 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsimi. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, miere, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salata de pui la grătar și ananas cu sos de ananas și serrano, salată de pui la grătar și ananas cu dressing de ananas și ananas și somon de Caraibe Jerk cu curry și salată de brânză de capră + salată de fructe.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul, rezervând sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
2
Tăiați felii în jumătate; pus deoparte. Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, mierea, oțetul, sosul de soia și sucul de ananas rezervat; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se da la frigider pentru cel putin 30 de minute.
4
Combinați romaina, feliile de ceapă și feliile de ananas într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
RomaineRomaine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Selbach Oster Riesling Kabinett cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Riesling Kabinett
Selbach Oster Riesling Kabinett
Un Kabinett crăpat, amidonat și impecabil; foarte calcar-ierburi; în special mere și minerale; finisaj mentă sever. Se potrivește cu orice vă place în bucătăria cu carne de pasăre, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista