Salată crocantă de pește cu ceapă roșie, Mango și vinetă de soia-Lime

Salată crocantă de pește cu ceapă roșie, Mango și vinetă de soia-Lime
Salata crocantă de pește cu ceapă roșie, Mango și vinaigretă de soia-Lime este o fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 130 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, mango, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pește crocant și salată verde de Mango de la Bangkok Street Food, Salată de Mango și inimi de palmier cu vinetă de tei, și Salată de ceapă la grătar cu vinetă de tei pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista