Salată crocantă de legume cu pere și sos cremos de Cheddar

Salată crocantă de legume cu pere și sos cremos de Cheddar
Salata de legume crocantă cu pere și sos cremos de Cheddar este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 263 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați alune, țelină, brânză Cheddar ascuțită de epocă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată crocantă de legume cu sos mexican de Mango, Salată de Nasturel cu pere și sos cremos de brânză de capră, și Salată crocantă de Broccoli cu sos cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați salata tocată și radicchio într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a fi crocante și lăsați deoparte timp de 15 minute. Pansamentul poate fi pregătit între timp (Vezi mai jos). După 15 minute, scurgeți salata verde și radicchio și rotiți până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați țelina feliată și perele și aruncați ușor. Împărțiți salata în șase farfurii și lingurați pansamentul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
PerePere
3
Presărați fiecare porție cu alunele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
1
Combinați toate ingredientele într-un borcan de halbă și agitați energic pentru a combina. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier

Echipamente

DificultateNormal
Gata În33 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista