Salată cremoasă de Paste Negre și albastre

Salată cremoasă de Paste Negre și albastre
Salata cremoasă de Paste Negre și albastre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,84 USD pe porție. O porție conține 397 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, brânză, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Paste negre și albastre cu friptură, Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele, și Paste cu somon și sos cremos de brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Umpleți cratița de 3 litri 2/3 plină cu apă; se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați Paste. Se fierbe ușor, neacoperit, 12 minute, amestecând ocazional; scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
3
Între timp, într-un castron mare, combinați amestecul de condimente din pachet, maioneză, smântână, brânză albastră și suc de lămâie. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția spanacului. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Chiar înainte de servire, așezați 2 căni de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți salata de paste uniform peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PastePaste

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista