Salata cremoasă de Paste Negre și albastre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,84 USD pe porție. O porție conține 397 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, brânză, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Paste negre și albastre cu friptură, Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele, și Paste cu somon și sos cremos de brânză albastră.
Instrucțiuni
1
Umpleți cratița de 3 litri 2/3 plină cu apă; se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați Paste. Se fierbe ușor, neacoperit, 12 minute, amestecând ocazional; scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
3
Între timp, într-un castron mare, combinați amestecul de condimente din pachet, maioneză, smântână, brânză albastră și suc de lămâie. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția spanacului. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Brânză Albastră
Suc De Lămâie
Maioneză
Smântână
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Chiar înainte de servire, așezați 2 căni de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți salata de paste uniform peste spanac.