Salată Cobb De Pui De Primăvară

Salata Cobb de pui de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 544 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de vinetă de iaurt-busuioc, ardei grași prăjiți, pui prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Salată Cobb De Legume De Primăvară, Salată Cobb de primăvară cu vinetă de busuioc de zmeură + salată de borcan de zidărie, și Salată Cobb de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inci.
Ungeți cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; gătiți felii de ceapă 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și fragede.
Aranjați rucola pe un platou de servire; acoperiți cu ceapă, pui și următoarele 4 ingrediente.
Stropiți cu vinetă de iaurt-busuioc.
Încercați Această Răsucire!
Salată Cobb de somon: omiteți puiul. Sezonul 4 (4-oz.) fileuri de somon cu 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Gatiti somonul, acoperit, in 1 lingura. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.