Salată Caldă De Ton Și Fasole

Salată Caldă De Ton Și Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de Tunan și fasole. Această rețetă face 4 porții cu 565 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crenguțe de cimbru, ulei de măsline, fasole de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Food52 are 16 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ton ahi ars cu salată caldă de fasole albă, Salată Caldă De Ton Ni, și Ton cu salată caldă de castraveți și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tonul într-o cratiță, suficient de mare pentru a-l ține (Vezi prezentarea de diapozitive). Puneți cimbru și usturoi în jurul părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă uleiul de măsline și se trăiește tonul, astfel încât să se răspândească puțin ulei sub el. Vrei ca tonul să fie acoperit de 1/2 până la 2/3. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Puneți tigaia la foc mediu mic (dacă aragazul dvs. este BTU-rific, poate fi necesar să o păstrați la foc mic). Braconați ușor tonul, lingând ulei cald deasupra în timp ce merge și întorcând tonul o dată. Vrei să-l gătești până când este încă roz în interior, dar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți pe o placă de tăiere. Salvați uleiul delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Feliați cartofii și înjumătățiți fasolea verde (dacă sunt mari; păstrați-le întregi dacă sunt mici). Împărțiți cartofii, fasolea verde și fasolea de afine în 4 farfurii. Folosiți degetele pentru a trage tonul în bucăți de mușcătură și aranjați deasupra legumelor. Puneți uleiul de braconaj rezervat peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De AfineFasole De Afine
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Presărați o linguriță de oțet peste fiecare salată. Condimentează cu sare și piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Notă: Dacă folosiți fasole uscată de afine, înmuiați fasolea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Afine UscateBoabe De Afine Uscate
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
8
Scurgere. Acoperiți cu apă rece, aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, 60 până la 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 38 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista