Salată caldă de scoici
Salata caldă de scoici durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,05 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 176 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. Mergeți la magazin și luați ardei, usturoi, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salata de scoici și spanac cu sos cald, Salata caldă de scoici pentru cea de-a 100-a naștere a Juliei și Salata de scoici caldă de 20 de minute cu dovlecel și sparanghel.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți scoici în ulei timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fermi și opace.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, căliți ardeiul roșu și usturoiul timp de 2-3 minute.
Adăugați sos pentru salată și apă; gătiți încă 2-3 minute, amestecând din când în când. Întoarceți scoicile în tigaie; gătiți timp de 2-3 minute sau până când se încălzește.
Puneți verdeața într-un castron de salată.
Adăugați amestecul de scoici și amestecați ușor; se presară cu piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Alderbrook Winery Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Vinăria Alderbrook Chardonnay]()
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu șuncă afumată din lemn de mere și orez sălbatic, risotto de dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.