Salata caldă de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 387 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, morcovi, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci calde, sparanghel prăjit și salată de orez sălbatic cu Feta, Salată Caldă De Cicoare Cu Ciuperci Sălbatice Și Vinetă Pancetta, și Salată de Kale și Grapefruit cu slănină caldă-pansament cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați orez și reduceți focul la mediu. Gatiti pana cand se inmoaie aproximativ 35-40 de minute. Fluff cu o furculiță când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, țelina, morcovii, ardeii, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
6
Într-o tigaie separată la foc mediu-mic, migdale prăjite. Se amestecă ocazional până se rumenesc.