Salată caldă de Mortadella, Frisee, anghinare și Parmigiano-Reggiano

Salată caldă de Mortadella, Frisee, anghinare și Parmigiano-Reggiano
Salată caldă de Mortadella, Frisee, anghinare și Parmigiano-Reggiano este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 622 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de anghinare pentru copii, parmigiano-reggiano, frisee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii, Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano, și Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați mortadela și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
4
Adăugați frisee, cimbru și oțet balsamic și aruncați până se ofilesc, aproximativ 45 până la 60 de secunde. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se împarte în 4 farfurii. Radeți parmezanul peste fiecare salată folosind un cojitor de legume și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cret AndiveCret Andive
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista