Salată caldă de linte și ghindă cu vinetă de iaurt

Salată caldă de linte și ghindă cu vinetă de iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata caldă de linte și ghindă cu vinetă de iaurt. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați salată caldă de kale cu dovlecei de ghindă prăjită de arțar, Salată Caldă De Cartofi Și Ghindă-Munch Madness, și Salată de dovlecei de ghindă prăjită cu runde calde de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru salată: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați jumătățile de dovlecei în cuburi de 1 inch, lăsând pielea intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se adaugă într-un bol și se aruncă cu 3 linguri generoase de ulei de măsline, cimbru și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați pe o foaie mare de copt. Prăjiți dovlecelul până când furculița este fragedă, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Scoateți din cuptor și răciți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați 3 căni de apă, lintea, ceapa, usturoiul, feliile de lămâie, frunza de dafin, fulgii de ardei roșu și puțin piper negru într-o cratiță medie. Setați la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până se înmoaie, 20 până la 25 de minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți din căldură și scurgeți. Aruncați ceapa, lămâile și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Pune lintea într-un vas mare de amestecare din sticlă, aruncă cu o lingură slabă ulei de măsline și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Pentru ceapa caramelizată: între timp, așezați o tigaie mare la foc mare și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Odată fierbinte, adăugați ceapa feliată. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand incepeti sa colorati, aproximativ 30 de secunde. Reduceți căldura la minim. Caramelizați, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute; ceapa trebuie să fie lipicioasă și maro auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se scoate de pe foc și se menține cald.
10
Pentru vinaigreta de iaurt: într-un vas mare de amestecare din sticlă, bateți oțetul de vin alb, sucul de lămâie, usturoiul, menta, cilantro și scallions împreună până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Stropiți în uleiul de măsline și bateți până se omogenizează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Adăugați iaurtul și continuați să bateți până la crem, un minut suplimentar. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați într-un recipient etanș până când este gata de utilizare sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Pentru a servi: când dovlecelul este suficient de rece pentru a se manipula, transferați-l în castron cu linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Stropiți în vinetă de iaurt și aruncați pentru a acoperi complet. Lingurați într-un vas mare de servire și garnisiți cu ceapa caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate85
Revista