Salată caldă de ciuperci, linte și brânză de capră
Salata caldă de ciuperci, linte și brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 752 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei, ciuperci de castane, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Rețete similare includ Salată Caldă De Linte Cu Brânză De Capră, Salată Caldă De Brânză De Capră, și Salată Caldă De Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă, apoi prăjiți rapid ciupercile până când începeți să se înmoaie.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă uleiul rămas cu oțetul și muștarul. Se amestecă bine până se amestecă, apoi se adaugă ardeii, ceapa și lintea și se amestecă din nou bine.
Aranjați frunzele peste 4 farfurii. Puneți salata de linte deasupra, adăugați brânza de capră și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.