Salată caldă de cartofi cu Pancetta și sos de unt maro

Salata caldă de cartofi cu Pancettan și sos de unt maro este un fără gluten garnitură. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, piper, pancetta groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Piept de pui de rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancettan și vinetă dulce, Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, și Salată de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți, scuturând orice exces de apă.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până abia începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați restul de 3 linguri de unt și gătiți, amestecând ocazional, până când pancetta este aurie și untul abia începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Adăugați șalota și crenguța de rozmarin și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați crenguța de rozmarin.
Bateți oțetul și muștarul în amestecul de pancetta; condimentează cu sare și piper.
Adăugați cartofii și arpagicul și aruncați până se acoperă uniform.
Serviți salata de cartofi caldă sau la temperatura camerei.