Salată caldă de avocado cu chorizo picant

Salată caldă de avocado cu chorizo picant
Rețeta salată caldă de avocado cu chorizo picant poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $10.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 881 calorii. Dacă aveți la îndemână salată de frunze și ierburi pentru bebeluși, oțet balsamic, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. 297 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Glisoare Chorizo cu răspândire picantă de Avocado, Salată caldă de chorizo și năut, și Salată caldă de năut, chorizo și ardei.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Se prăjește ciabatta timp de 8-10 minute, aruncând ocazional, până când începe să se rumenească și să se rumenească, apoi se înclină într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați chorizo în tigaie și prăjiți uscat timp de 2 minute până când dă un ulei roșu. Aruncați roșiile și gătiți la foc mare timp de 1-2 minute până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Stropiți peste oțet, adăugați zahărul și condimentați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Amestecați ușor avocado, salata și uleiul de măsline rămas cu crutoanele. Lingurați peste chorizo și roșii și stropiți cu orice suc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrutoaneCrutoane
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista