Salata de fasole verde balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de hamsie, nuci de pin, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată Balsamică De Fasole Verde, și Salată De Fasole Verde Și Balsamică.
Instrucțiuni
1
Spălați fasolea; tăiați capetele și îndepărtați șirurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
2
Puneți 1/2 cană de apă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați fasole verde; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când sunt crocante. Scufundați fasolea imediat în apă cu gheață timp de 5 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
Fasole
4
Puneți fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați roșii; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de legume; aruncați ușor. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 3 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Oțet
8
Se presară cu nuci de pin chiar înainte de servire.