Salată Balsamică De Fasole Verde
Salata de fasole verde balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de hamsie, nuci de pin, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată Balsamică De Fasole Verde, și Salată De Fasole Verde Și Balsamică.
Instrucțiuni
Spălați fasolea; tăiați capetele și îndepărtați șirurile.
Puneți 1/2 cană de apă într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Adăugați fasole verde; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când sunt crocante. Scufundați fasolea imediat în apă cu gheață timp de 5 minute; se scurge.
Puneți fasolea într-un castron mare.
Adăugați roșii; aruncați bine.
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de legume; aruncați ușor. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 3 ore, amestecând ocazional.
Se presară cu nuci de pin chiar înainte de servire.
Se servește cu o lingură pliată.