Salata mexicană fierbinte a mamei
Salata mexicană fierbinte a mamei este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 659 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână ceapă, salată iceberg, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Fierbinte De Pui, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită, ceapa, ardeiul gras, usturoiul și chimenul într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana cand hamburgerul se rumeneste uniform.
Scurgeți orice exces de grăsime.
Amestecați brânza, ardeii iute verzi și sosul de roșii în amestecul de vită. Gatiti 5 minute sau pana cand branza este topita.
Împărțiți în mod egal salata verde între plăcile de salată.
Se toarnă amestecul de carne și brânză peste salată și se ornează cu roșii tocate și chipsuri de porumb.