Salata de vită asiatică se înfășoară cu cuscus Curry
Salata de vită din Asia împachetări cu cuscus curry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 548 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de soia, varză, frunze de salată romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salata De Vită Din Asia Împachetări, Ușor stil asiatic Turcia și salată de vită împachetări, și Asiatice Salata Verde Împachetări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de susan și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați varza și morcovii și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând, până când carnea de vită este încălzită și varza începe să se ofilească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Adăugați sosul hoisin și sosul de soia și gătiți 5 minute, până când amestecul se încălzește și varza se ofilește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hoisin
6 Chifle Cu Susan, împărțite
La 1 Ananas
5
Între timp, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Așezați cuscusul într-un bol rezistent la căldură și presărați sare, piper și pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se toarnă apa clocotită peste cuscus și se acoperă 5 minute. Fluff cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Puneți o parte din carnea de vită în centrul fiecărei frunze de salată și înfășurați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Drajeuri Perle Albe
9
Se servește cu cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromele sunt evocatoare cu note de petale de trandafir și fructe exotice. Ușor uscat pe palat, această epocă dezvăluie un buchet de arome coapte de pepene galben, guava și nectarină, care sunt echilibrate cu condimente delicate, cum ar fi ghimbirul și cardamomul. Finisajul este lung și elegant.Acest Gewurztraminer este versatil și poate fi asociat cu somon afumat, precum și carne de porc fiartă cu ghimbir, bucătărie din Asia de Sud-Est, cum ar fi curry roșu de nucă de cocos, mâncăruri indiene sau marocane. De asemenea, minunat pe cont propriu, ca aperitiv, sau cu foie grasși brânzeturi bogate, mature.