Salata de pui a lui Becky

Salata de pui a lui Becky
Salata de pui Becky durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 270 de calorii , 10 g de proteine și 24 g de grăsimi . Pentru 54 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 10. 239 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită migdale, țelină, carne de pui și smântână grea pentru frișcă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Cu un scor de lingură de 40% , acest fel de mâncare este solid. Salata Becky's Chicken , Becky's Chicken Salad și Becky's Gourmet Southwestern Taco Salad sau Nachos With Steak sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bate frișca până la vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn-dulce Roșu, împărțitLemn-dulce Roșu, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
2
Combinați carnea, țelina, strugurii, migdalele, pătrunjelul, sarea și maioneza cu frișcă. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
(23)(23)
Capere De SareCapere De Sare
Ardei Gras Verde Tocat, OptionalArdei Gras Verde Tocat, Optional
StruguriStruguri
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Savuros, OptionalSavuros, Optional

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut Millesime cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut Millesime
Taittinger Brut Millesime
Taittinger face o șampanie de epocă numai atunci când recolta a fost de o calitate atât de remarcabilă încât merită să fie complet vinificată. Vinul este, de asemenea, comercializat după aproximativ patru până la cinci ani. Această maturare lentă pe drojdie o face o șampanie foarte corpolentă, dar îi permite totuși să exprime pe deplin calitățile particulare ale recoltei sale.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista