Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, Salata de mere și nuci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 154 de calorii, 3 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de miere, salată verde ruptă, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salata de mere, nuci, mere, nuci și mere, nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de salată, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Într-un castron mic, amestecați cidrul, oțetul, mierea, sarea și piperul; se bate treptat uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lexème Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.