Salata de curcan Sonny's Waldorf

Salata de curcan Sonny's Waldorf
Salata de curcan Sonny's Waldorf durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 298 de calorii, 10 g de proteine și 23 g de grăsimi. Pentru 83 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă, struguri, oțet de cidru și pudră de curry. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ salata Waldorf de curcan, salata Waldorf de curcan și salata Waldorf de curcan.

Instrucțiuni

1
Bateți maioneza, parmezanul, oțetul de cidru, zahărul, praful de curry și piperul negru într-un castron până la omogenizare. Aruncați ușor carnea de curcan, strugurii roșii, mărul, țelina, ceapa roșie și nucile într-un castron de salată; se toarnă dressingul peste salată și se amestecă din nou pentru a acoperi. Răciți cel puțin 1 oră (sau peste noapte pentru cea mai bună aromă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu IerburiBrânză Brie Rotundă Sau Brânză Brie Cu Ierburi
Cartofi Rumeni întregi (aproximativ 8)Cartofi Rumeni întregi (aproximativ 8)
Fripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 KilogrameFripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
Pudră De CurryPudră De Curry
Carne De CurcanCarne De Curcan
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
Struguri RoșiiStruguri Roșii
1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
Pătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru SosPătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru Sos
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Scoici Crude Pe Jumătate De CoajăScoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista