Salata Balsamica de Legume

Salata Balsamica de Legume
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și rețete prietenoase cu fodmap în colecția dvs., Salata de legume balsamice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție conține 70 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 83 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, castraveți, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de legume la grătar cu balsamic, Salată de somon la grătar cu sos de legume și balsamic și Salată de legume cu dovleac Delicata caldă, balsamic și oregano.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de salată, combinați roșiile și castraveții. Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, apa și amestecul de dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste legume și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vigilance Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vigilance Chardonnay
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista