Salam cu brânză Manchego
Salamul cu brânză Manchego ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 187 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fasole fava, brânză manchego, salam și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salam și brânză Tapa / Tapa de salam y Queso, Crupe De Brânză Manchego, și Popovers Calde De Brânză Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile exterioare ale fasolei proaspete. Blanch fasole în apă clocotită cu sare timp de 40 de secunde; scoateți și răciți. Cojiți piei dure din fasole.
Așezați 1 fasole pe o scobitoare decorativă; repetați cu fasolea rămasă și lăsați-o deoparte.
Tăiați brânza Manchego în pătrate de 30 (1 inch), cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Înfășurați 1 bucată de brânză într-o bucată de salam; asigurați brânza și salamul cu scobitoarea pregătită.