Sake Aburit Bas

Sake Aburit Bas
Sake Bas aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 265 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir, sare kosher, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Încercați Sake Aburit Biban De Mare, Sake-biban de mare aburit cu ghimbir și ceapă verde, și Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pregătiți lămâia îndepărtând frunzele dure exterioare pentru a dezvălui Centrul alb. Zdrobiți fiecare tulpină cu spatele unui cuțit pentru a elibera uleiurile și aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Așezați lămâile feliate în fundul unui vas mare de copt. Distanțați uniform bucățile de lemongrass deasupra limelor și așezați fâșiile de ghimbir uniform în jurul lemongrassului. Aranjați fileurile direct deasupra, turnați sake-ul peste pește și condimentați cu sare. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când peștele este ferm, opac în centru și începe să se descuameze, aproximativ 15 minute. Timpul de gătire variază în funcție de grosimea fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
GhimbirGhimbir
VarVar
PeștePește
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Chiar înainte de servire, lingurați puțin din lichidul din vas peste fileuri și transferați în farfurii pentru a servi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista