Saffron Aioli
Nevoie de un fără gluten, întreg 30, și hor d ' oeuvre vegan? Saffron aioli ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 64. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână o linie de fire de șofran, cățel de usturoi, maioneză de canola și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Saffron Aioli, Portocaliu-Șofran A, și Fideos & Mussel Saffron A Xifoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de apă caldă și șofran într-un bol mediu și lăsați să stea 30 de minute.
Adăugați maioneză, oțet, sare și usturoi în amestecul de șofran, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat ulei, amestecând cu un bici până la neted.