Saag cu Tofu

Saag cu Tofu
Saag cu Tofu este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 303 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,85 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Saag Tofu, Saag Aloo - cum sa faci Saag Aloo-Nord Indian Curry s, și saag paneer , cum se face Saag paneer / saag s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tofu într-un singur strat pe o farfurie mare căptușită cu un prosop de hârtie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Adăugați tofu și gătiți (aveți grijă—uleiul se poate stropi), întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe câteva părți, aproximativ 10 până la 12 minute. Între timp, uscați farfuria și tapetați-o cu prosoape de hârtie proaspete.Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera tofu pe farfuria căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Se întinde într-un singur strat și se condimentează cu sare; pus deoparte.Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa în tigaie și condimentați cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Adăugați usturoiul, ghimbirul, serrano, garam masala, sarea măsurată, coriandrul și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați spanacul și amestecați constant până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Adăugați smântâna și apa, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați iaurtul. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
9
Adăugați tofu rezervat și lăsați să stea până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
10
Se servește cu orez aburit sau naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
NaanNaan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista