Răspândirea Somonului Afumat Cremos

Nevoie de un condimente pescatariene? Răspândirea somonului afumat cremos ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de covrigi, brânză tartinabilă cu usturoi, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Răspândirea Somonului Afumat, Răspândirea Somonului Afumat, și Răspândirea Somonului Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați somonul în bucăți mici. Într-un castron mic, combinați brânza răspândită, pătrunjelul și somonul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vie di romani Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Vie di Romans Chardonnay]()
Vie di Romans Chardonnay
Un vin uscat făcut cu struguri 100% Chardonnay.