Răspândirea Peștelui Albastru Afumat
Răspândirea peștelui albastru afumat este o fără gluten și pescatarian condiment. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 9. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Mergeți la magazin și ridicați pește albastru, cremă de brânză, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rillettes De Pește Albastru Afumat, Pate De Pește Albastru Afumat, și Pate De Pește Albastru Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de pește; rupe în bucăți.
Ceapa pulsată într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Adăugați cremă de brânză; pulsează de 3 ori sau până se omogenizează.
Adăugați pește, suc de lămâie și următoarele 2 ingrediente; pulsează de 3 ori sau până se amestecă bine, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
* Înlocuiți tonul afumat sau păstrăvul cu peștele albastru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.