Răspândirea Fierbinte De Crab-Anghinare
Răspândirea fierbinte de crab-anghinare este o fără gluten și pescatarian condiment. Această rețetă face 28 de porții cu 92 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de parmezan, ardei gras, maioneză mayo reală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Răspândirea crabului de anghinare (pentru oala de ciob), Răspândirea De Anghinare-Crab Cu Aragaz Lent, și Răspândirea Anghinare Fierbinte.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Gatiti ardeii si ceapa in ulei incins in tigaie mare la foc mediu pana cand piperul este crocant-fraged, amestecand frecvent.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
Lingură în 1-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau