Răspândirea Feta Cu Fructe

Răspândirea Feta Cu Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați feta cu fructe. Această rețetă face 16 porții cu 228 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați struguri, mere tart, pimientos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Feta Spread, Feta Spread, și Feta-Răspândirea Ierbii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și feta până se omogenizează. Se amestecă strugurii, mărul, nucile pecan, pimientos, maioneza, mierea și pătrunjelul. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
StruguriStruguri
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista