Răspândirea Creveților Chardonnay
Răspândirea creveților Chardonnay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 79 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Dacă aveți salată bibb, vin nealcoolic, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Răspândirea Creveților Chardonnay, Creveți Cremoși Chardonnay, și Răspândirea Creveților pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați creveții într-un vas mic de sticlă.
Se toarnă vin peste creveți; aruncați pentru a acoperi. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Scurgeți creveții, rezervând vin.
Într-un alt castron mic, amestecați crema de brânză, maioneza, 2 linguri de ceapă și muștarul cu lingura. Îndoiți creveții. Dacă se dorește o consistență mai subțire, amestecați o cantitate mică de vin rezervat.
Tapetați bolul mic de servire cu salată Bibb. Spoon creveți răspândit în castron.
Presară deasupra 1 lingură de ceapă rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.