Răspândirea crabului cremos ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 287 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, biscuiți, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crab cremos și ardei roșu răspândit, Crab cremos și ardei roșu răspândit, și Răspândirea Crabului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați crema de brânză, maioneza și ketchup-ul; bate până se omogenizează. Se amestecă crabul și ceapa.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.