Răspândirea Condimentelor De Dovleac

Răspândirea Condimentelor De Dovleac
Rețeta răspândirea condimentelor de dovleac poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, aromă de arțar, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca condiment. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Condimentează-Ți Viața: Fursecuri Pentru Micul Dejun Cu Condimente De Dovleac, Macaroane umplute cu unt de dovleac cu condimente de dovleac Ganache de ciocolată neagră, și Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu brânză cu condimente de dovleac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, dovleacul și înlocuitorul de zahăr; se amestecă bine. Bateți în scorțișoară, vanilie, aromă de arțar, condimente de plăcintă cu dovleac și nucșoară. Îndoiți în topping biciuit. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
înlocuitor De Zahărînlocuitor De Zahăr
Aromă De ArțarAromă De Arțar
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Masia de la Luz Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista