Răspândirea Caldă A Ciupercilor

Răspândirea Caldă A Ciupercilor
Răspândirea caldă de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, suc de lămâie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Răspândire Caldă De Afine, Cald Italiano Răspândit, și Cald Italiano Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ciupercile și ceapa și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presara cu faina. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă în smântână și suc de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
5
Se transferă într-o caserolă mică și se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit, până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista