Rădăcină De Sfeclă La Cuptor Cu Pansament De Nucă De Iaurt

Rădăcină De Sfeclă La Cuptor Cu Pansament De Nucă De Iaurt
Rădăcina de sfeclă coaptă cu pansament de nucă de iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți nuci, unt, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere), Salată de sfeclă cu pansament portocaliu-nuc, și Salată De Sfeclă Cu Dressing De Iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute. Se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Unt folie de aluminiu. Pierceți sfecla cu o furculiță și înfășurați cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 oră sau până se înmoaie. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un castron mediu, bateți iaurtul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se amestecă ardeiul verde chile, coriandrul și nucile. Condimentează după gust cu sare. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Cojiți sfecla și sferturi fără a tăia până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Se pune într-un vas de servire și se întinde deschis. Spoon dressing peste sfecla, si garnisiti cu coriandru, și ardei iute roșii tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista