Rădăcină De Sfeclă La Cuptor Cu Pansament De Nucă De Iaurt
Rădăcina de sfeclă coaptă cu pansament de nucă de iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți nuci, unt, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere), Salată de sfeclă cu pansament portocaliu-nuc, și Salată De Sfeclă Cu Dressing De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute. Se toacă grosier.
Unt folie de aluminiu. Pierceți sfecla cu o furculiță și înfășurați cu folie.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 oră sau până se înmoaie. Mișto.
Într-un castron mediu, bateți iaurtul până se omogenizează.
Se amestecă ardeiul verde chile, coriandrul și nucile. Condimentează după gust cu sare. Se răcește timp de 30 de minute.
Cojiți sfecla și sferturi fără a tăia până la capăt.
Se pune într-un vas de servire și se întinde deschis. Spoon dressing peste sfecla, si garnisiti cu coriandru, și ardei iute roșii tocate.