Rădăcină De Sfeclă La Cuptor Cu Pansament De Nucă De Iaurt

Rădăcină De Sfeclă La Cuptor Cu Pansament De Nucă De Iaurt
Rădăcina de sfeclă coaptă cu pansament de nucă de iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți nuci, unt, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere), Salată de sfeclă cu pansament portocaliu-nuc, și Salată De Sfeclă Cu Dressing De Iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute. Se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Unt folie de aluminiu. Pierceți sfecla cu o furculiță și înfășurați cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 oră sau până se înmoaie. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Într-un castron mediu, bateți iaurtul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă ardeiul verde chile, coriandrul și nucile. Condimentează după gust cu sare. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Cojiți sfecla și sferturi fără a tăia până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Se pune într-un vas de servire și se întinde deschis. Spoon dressing peste sfecla, si garnisiti cu coriandru, și ardei iute roșii tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista