Rădăcină De Sfeclă La Cuptor Cu Pansament De Nucă De Iaurt

Rădăcină De Sfeclă La Cuptor Cu Pansament De Nucă De Iaurt
Rădăcina de sfeclă coaptă cu pansament de nucă de iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți nuci, unt, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere), Salată de sfeclă cu pansament portocaliu-nuc, și Salată De Sfeclă Cu Dressing De Iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute. Se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Unt folie de aluminiu. Pierceți sfecla cu o furculiță și înfășurați cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 oră sau până se înmoaie. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mediu, bateți iaurtul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă ardeiul verde chile, coriandrul și nucile. Condimentează după gust cu sare. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Cojiți sfecla și sferturi fără a tăia până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Se pune într-un vas de servire și se întinde deschis. Spoon dressing peste sfecla, si garnisiti cu coriandru, și ardei iute roșii tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista