Rădăcină De Bere Boabe Coapte

Rădăcină De Bere Boabe Coapte
Reteta rădăcină de bere boabe coapte este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 78 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 378 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, slănină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Rădăcină De Bere Boabe Coapte, Rădăcină De Bere Boabe Coapte, și Rădăcină De Bere Boabe Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați o oală medie sigură pentru cuptor la foc mediu și adăugați slănina. Gatiti, amestecand, pana cand cea mai mare parte a grasimii este redata si baconul este crocant, aproximativ 8 minute; scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură pliată pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în picăturile din oală și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt moi și aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți până când culoarea se adâncește, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Adăugați berea rădăcină, oțetul, melasa, muștarul, fulgii de ardei roșu și garam masala în oală. Se amestecă, apoi se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Garam MasalaGaram Masala
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați fasolea și trei sferturi din slănină și amestecați ușor, astfel încât fasolea să nu-și piardă forma. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
6
Se transferă la cuptor și se coace, neacoperit, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se lasă să se răcească ușor, apoi se acoperă cu slănina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Fotografie de Paul Sirisalee
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista