Rădăcinoase
Ai nevoie de un aperitiv ovo-vegetar fără gluten și lacto? Legumele rădăcinoase ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 143 de calorii. Această rețetă servește 18. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți păstârnac, până la 4 căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 52%. Încercați rădăcinoase prăjite, rădăcinoase cu rozmarin și rădăcinoase prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare, aduceți 6 căni de apă la fiert.
Adăugați ceapa perla; se fierbe 3 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece; pieliță.
Într-o tigaie mare, combinați ceapa, cartofii, rutabaga, păstârnacul și morcovii.
Se presară cu cimbru, sare și piper; arunca pentru a acoperi.
Acoperiți și coaceți la 425° timp de 30 de minute. Descoperi; se amestecă varza de Bruxelles și usturoiul.
Coaceți, descoperit, timp de 50-60 de minute sau până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească, amestecând din când în când.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Red Tail Ridge Estate Dry Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Red Tail Ridge Estate Riesling uscat
Arome de suc de lămâie, lămâie Meyer, nectarine și ghimbir confiat. Notele minerale mai moi cu vanilie și pere poșate urmează cu puțină fructe stelate. La gust sunt prezente mai multe lime și fructe cu sâmburi, cuplate cu ananas uscat, merișor alb și note de condimente maro. Aciditatea atinge mijlocul gurii ridicând textura care umple gura și extinzând finisajul cu flori albe și guava.