Rulă de homar încărcată

Rulă de homar încărcată
Rețeta Loaded Lobster Roll se poate face în aproximativ 22 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 502 de calorii. Pentru 2,76 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. 377 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți sare și piper proaspăt spart, rulouri de brioșă, eșalotă și alte câteva ingrediente, le puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 73%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: rulada de homar încărcată, rulada de homar și rulada de homar.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aduceți o oală mare cu aproximativ 2 galoane de apă cu sare la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați homarii și fierbeți aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Scurgeți din apă și șocați într-o baie de gheață. Odată răcit, scoateți articulațiile, ghearele și coada de pe corpul homarului printr-o răsucire ușoară și trageți. Se taie coada cu un cuțit, se scoate carnea din coajă și se pune deoparte. Scoateți ciupitorul de gheare. Se sparg ghearele cu un spărgător de nuci și se scot carnea. Pus deoparte. Cu ajutorul foarfecelor de bucătărie tăiați porțiunea articulației și îndepărtați carnea. Clătiți bine toată carnea de homar și tăiați cubulețe. Puneți într-un castron mare și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
În castronul mare, adăugați maioneza, creme fraiche, eșalota, zeama de lămâie, arpagicul, pătrunjelul, avocado, baconul, sare și piper, după gust și amestecați bine. Acoperiți și puneți la frigider înainte de a asambla sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creme FraicheCreme Fraiche
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Prăjiți rulourile de brioșă la cuptor până se colorează ușor, aproximativ 4 minute. Asamblați sandvișul punând o cantitate generoasă de salată de homar pe fiecare rulou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. Un vin pe care l-ați putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La palat vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista