Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, jicama, arahide prăjite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri De Vită La Grătar Cu Sos De Soia Scallion, Friptură de vită și brânză la grătar cu două Chile pe rulouri de ceapă, și Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, amestecați 1 lingură de ulei cu sosul de pește, lemongrass, pudră de cinci condimente, miere, usturoi tocat și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Sos De Pește
Elixirul G
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați friptura de flanc și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
3
Folosind foarfece, tăiați tulpinile din frunzele de struguri și întindeți câteva dintre frunze pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
4
Așezați 2 felii de usturoi în centrul fiecărei frunze. Se acoperă cu 2 felii de friptură, 2 bucăți de jicama și 2 frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Usturoi Goya®
Jicama
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Rulați frunzele în cilindri strânși, înfășurându-vă în lateral în timp ce vă rostogoliți. Repetați cu frunzele de struguri rămase, usturoiul, friptura, jicama și busuiocul. Infilați rulourile pe 4 perechi de frigarui, astfel încât fiecare pereche să țină 3 rulouri. Periați ușor rulourile frigărui cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
Usturoi Goya®
Jicama
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 1/4 cană de ulei până abia începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc și se adaugă scallions și 1/2 linguriță de sare. Turnați imediat uleiul fierbinte de scallion într-un ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Grătați rulourile la foc moderat, rotind o dată, până când sunt ușor carbonizate afară și ferme, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați rulourile într-un platou și stropiți uleiul de scallion deasupra.