Rulouri De Varză Verde De Sfeclă Ucraineană

Rulouri De Varză Verde De Sfeclă Ucraineană
Sfeclă ucraineană varză verde rulouri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 3,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 418 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, carne de porc măcinată, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Holubtsi (Rulouri De Varză Umplute Ucrainene), Orez de sfeclă și boluri de varză cu usturoi cu Pesto verde de sfeclă, și Supă de sfeclă cu Pistou verde de sfeclă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți tigaia de pe foc; se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați firimiturile de pâine într-un castron mare; se toarnă laptele peste firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea până când firimiturile au absorbit lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa gătită, carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, oul, sarea și piperul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Acoperiți fundul vasului de copt pregătit cu 2 frunze mari de sfeclă; puneți deoparte încă 2 frunze pentru vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Așezați frunzele de sfeclă rămase pentru umplere pe o suprafață plană de lucru și așezați o linguriță de amestec de carne la capătul larg (partea de jos) a fiecărei frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Rotiți frunza în sus, închizând umplutura, apoi puneți-o în vasul de copt. Repetați cu frunzele rămase și amestecul de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Turnați bulionul de pui peste rulourile umplute, apoi așezați ultimele 2 frunze rezervate peste partea superioară a rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când frunzele de sfeclă sunt fragede și umplutura este gătită, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (72 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Scoateți vasul din cuptor și turnați lichidul din fundul vasului de copt într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Bateți făina și smântâna împreună într-un castron până se omogenizează și amestecați treptat amestecul de smântână în sucurile de tigaie. Aduceți la foc mic la foc mediu-mic și gătiți ușor până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Nu fierbe. Pentru a servi, aranjați rulourile umplute într-un vas de servit și turnați sosul peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se presara cu marar tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista