Rulourile de varză prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 258 calorii. Un amestec de apă, salvie frecat, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Morcov prăjit rulouri de vară cu varză, Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă, și Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti rulourile de varză, miez de varză folosind un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
2
Așezați varza într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau o caserolă de 2 litri; adăugați 2 linguri de apă. Acoperiți ușor cu folie de plastic rezistentă. Cuptor cu microunde la 9 minute, rotind vasul de copt la jumătate de tură după 5 minute. Acoperiți vasul și lăsați să stea 15 minute. Aruncați orice frunze dure de culoare verde închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
Cuptor Cu Microunde
3
Îndepărtați 8 frunze de varză de culoare deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
4
Tăiați porțiunea ridicată a venei principale a fiecărei frunze și puneți frunzele deoparte. Se toacă fin suficientă varză rămasă pentru a măsura 1/2 cană și se lasă deoparte. Tăiați grosolan suficientă varză rămasă pentru a măsura 2 căni; aranjați în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu ceapă tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Varză
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați orez; reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
7
Se scurge bine.
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Combinați 1/2 cană de varză tocată mărunt, orez, măr și următoarele 7 ingrediente (măr prin ou). Zdrobiți curcanul peste amestec; se amestecă doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Toată Turcia
Măr
Orez
Ouă
10
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de curcan în centrul fiecărei frunze de varză. Îndoiți marginile frunzelor și înfășurați; așezați rulourile de varză deasupra varzei tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Toată Turcia
Rola
11
Tăiați mai multe fante adânci de 1/4 inch deasupra fiecărei role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
12
Se toarnă 1/4 cană de apă peste rulouri. Acoperiți cu folie și coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
13
Pentru a pregăti glazura de ungere, gătiți slănina într-o cratiță mică la foc mediu timp de 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Se ia de pe foc.
15
Scoateți slănina din tigaie; aruncați picăturile de slănină. Puneți slănina în tigaie; se amestecă siropul de porumb și ingredientele rămase. Descoperiți rulourile de varză; lingură o treime glazură peste rulourile de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sirop De Porumb
Varză
Dressing Japonez De Susan Preparat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Coaceți, neacoperit, 1 oră, ungând cu glazură de ungere la fiecare 20 de minute. Lingurați aproximativ 1/4 cană de varză rămasă pe fiecare dintre cele 8 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 rulou de varză.