Rulouri De Varză De Vită
Rulourile de varză de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 483 calorii, 42G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, suc de roșii, varză savuroasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate, Sarmale Cu Carne De Vită, și Carne de vită și varză coreeană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 1/2 până la 3 inci adâncime de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți aproximativ 1 inch de apă la fierbere la foc mare.
Tăiați și aruncați miezul de varză. Separați cu grijă frunzele de cap, păstrându-le întregi.
Adăugați varza în tigaie, acoperiți și gătiți până când frunzele sunt ofilite, 3 până la 4 minute.
Scurgeți apa din tigaie și umpleți cu apă rece.
Tăiați cele mai groase părți de tulpini dure din cele mai mari 8 frunze; puneți frunzele deoparte. Tăiați bine tulpinile și frunzele rămase.
În tigaie, se amestecă varza tocata cu varza murata si boia de ardei; răspândirea plat.
Într-un bol, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa, albusul de ou, orezul, pătrunjelul, firimiturile de pâine, 3 linguri apă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Movilă 1/8 din amestecul de carne la capătul tulpinii din partea cupată a fiecărei frunze de varză rezervate. Formați carnea într-un jurnal orizontal de 2 1/2 până la 3 inci lungime, pliați părțile frunzelor peste carne, apoi rulați de la capătul tulpinii pentru a închide. Set role, cusături în jos, pe amestecul de varză acră în tigaie.
Se amestecă sucul de roșii și bulionul.
Se toarnă peste rulourile de varză. Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată la test), aproximativ 15 minute.
Lingurați rulourile de varză umplute și amestecul de varză murată în boluri cu margini superficiale.
Adăugați smântână, sare și piper după gust.