Rulouri de tuile cu dungi
Rulourile Tuile cu dungi durează aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 12 porții și costă 10 cenți per porție . Această pâine are 82 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este oferită de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, unt, colorant alimentar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor spoonacular de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Rulourile Kale , rulourile Krackjack și rulourile cu mere și merișoare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius și tapetați o tavă de copt cu un covoraș de silicon. (Puteți folosi și hârtie de copt.) Bateți untul, zahărul, vanilia și sarea într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când compoziția devine ușoară și pufoasă, aproximativ 3 minute.
Adăugați albușurile de ou și bateți până se încorporează. Reduceți viteza mixerului la mic; adăugați făina și bateți până se încorporează.
Transferați o lingură de aluat într-un bol mic și încorporați colorantul alimentar roșu.
Puneți o lingură de aluat simplu pe covorașul de silicon; folosiți o spatulă oblică pentru a întinde aluatul într-un oval foarte subțire, de aproximativ 10 pe 15 cm. Repetați pentru a face încă 3 ovale pe covoraș. Înmuiați o scobitoare în aluatul roșu și trageți-o în diagonală peste ovale pentru a forma dungi roșii subțiri.
Coaceți până când fursecurile se întăresc și marginile sunt aurii, aproximativ 7 minute.
Lăsați să se răcească 45 de secunde, apoi desprindeți imediat fursecurile de pe tava de copt cu o spatulă oblică și rulați fiecare fursec pe lungime în jurul unui bețișor sau al mânerului unei linguri subțiri de lemn, pentru a forma un tub. Scoateți bețișoarele și transferați-le pe un grătar pentru a se răci complet. (Va trebui să lucrați repede, altfel fursecurile se vor întări; dacă se întâmplă acest lucru, puneți-le înapoi în cuptor pentru scurt timp pentru a se înmuia.)
Repetați cu aluatul rămas, lăsând tava de copt să se răcească complet între tranșe.
Fotografie de Andrew Purcell