Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați rulourile de Sushi coreene cu nuci-Edamame Crumble. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 346 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, apă, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kimbop (Sushi Coreean), Salată de castraveți și Edamame în stil coreean, și Dip De Nuc Edamame.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți orezul și apa la fiert. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15 minute, până când apa este absorbită.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 10 minute. Răsturnați orezul într-un castron. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 30 de minute.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie.
Adăugați nucile și gătiți la foc mare, amestecând, până se prăjesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați edamame, melasă și cele 1 1/2 linguri de sos de soia și gătiți la foc moderat, amestecând, până se lipesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de susan.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Setați 1 foaie nori pe un covor de sushi din bambus. Cu mâinile ușor umezite, bateți 2/3 cană de orez sushi pe nori într-un dreptunghi care acoperă cele două treimi inferioare ale foii, cu grosimea de aproximativ 1/3 inch. Zdrobiți 2 boabe de orez în colțurile goale pentru a acționa ca lipici. Aranjați 2 frunze de shiso peste orez. În centrul shiso, aranjați o bucată de daikon, 2 linguri de morcovi și 2 linguri de amestec de nucă-edamame. Ridicați capătul covorașului de bambus cel mai apropiat de dvs. în sus și peste, apăsând pentru a introduce umplutura într-un cilindru. Strângeți bine umpluturile. Repetați pentru a forma restul de 9 role.
Tăiați fiecare rolă în 6 bucăți și transferați-o pe un platou.
Se servește cu sos de soia.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.