Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble

Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați rulourile de Sushi coreene cu nuci-Edamame Crumble. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 346 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, apă, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kimbop (Sushi Coreean), Salată de castraveți și Edamame în stil coreean, și Dip De Nuc Edamame.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți orezul și apa la fiert. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15 minute, până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 10 minute. Răsturnați orezul într-un castron. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați nucile și gătiți la foc mare, amestecând, până se prăjesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5
Adăugați edamame, melasă și cele 1 1/2 linguri de sos de soia și gătiți la foc moderat, amestecând, până se lipesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
6
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Setați 1 foaie nori pe un covor de sushi din bambus. Cu mâinile ușor umezite, bateți 2/3 cană de orez sushi pe nori într-un dreptunghi care acoperă cele două treimi inferioare ale foii, cu grosimea de aproximativ 1/3 inch. Zdrobiți 2 boabe de orez în colțurile goale pentru a acționa ca lipici. Aranjați 2 frunze de shiso peste orez. În centrul shiso, aranjați o bucată de daikon, 2 linguri de morcovi și 2 linguri de amestec de nucă-edamame. Ridicați capătul covorașului de bambus cel mai apropiat de dvs. în sus și peste, apăsând pentru a introduce umplutura într-un cilindru. Strângeți bine umpluturile. Repetați pentru a forma restul de 9 role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shiso FrunzeShiso Frunze
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
NoriNori
8
Tăiați fiecare rolă în 6 bucăți și transferați-o pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Se servește cu sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista