Rulouri De Scorțișoară Savuroase

Rulouri De Scorțișoară Savuroase
Rulourile de scorțișoară savuroase ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 24. Un amestec de zahăr, apă caldă, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. 60 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu amestecul de tort, sare și vanilie; amestecați bine pentru a combina. Se amestecă făina; bate bine. Acoperiți vasul și lăsați să se ridice într-un loc cald timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață bine înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rotiți aluatul într-un dreptunghi și întindeți-l cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
RolaRola
6
Se presară cu scorțișoară și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
7
Rulați aluatul și tăiați-l în rulouri groase de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Așezați rulourile în două tigăi de copt de 9x13 inci ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute. În timp ce rulourile se coace, pregătiți glazura. Într-un castron mediu, amestecați zahărul cofetarilor, 1/3 cană unt, vanilie și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
RolaRola
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
11
Lăsați rulourile să se răcească ușor, apoi răspândiți cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
DificultateGreu
Gata În16 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista