Rulouri De Scorțișoară De Vanilie
Rulourile de scorțișoară de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. O porție conține 208 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 32 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă caldă, amestec de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri De Scorțișoară Cu Budincă De Vanilie, Rulouri de scorțișoară Nutella cu glazură de vanilie, și Rulouri de scorțișoară-Pecan cu glazură de fasole de vanilie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie; pune deoparte.
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați 1/2 cană de unt, ouă, zahăr, sare și 2 căni de făină. Bateți la viteză medie timp de 3 minute.
Adăugați budinca; bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; împărțiți în jumătate.
Rotiți fiecare porție într-un 18-in. x 11 inch. dreptunghi; periați cu untul rămas.
Combinați zahărul brun și scorțișoara; presărați aluatul până la 1/2 in. de margini.
Rulați stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Tăiați fiecare în 16 felii.
Așezați partea tăiată în jos în două unse 13-in. x 9 inch. vase de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, smântâna și untul. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Se ia de pe foc. Bateți zahărul cofetarilor cu un mixer manual până devine cremos. Frost rulouri calde.