Rulouri De Scorțișoară

Rulouri De Scorțișoară
Cinnamon Rolls ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
2
Se amestecă zahărul brun și scorțișoara într-un castron; se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 15 pe 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Întindeți untul deasupra; se presară cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
5
Începând de la marginea lungă, înfășurați aluatul, moda cu jeleu. Umeziți marginile cu apă; Ciupiți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
ApăApă
RolaRola
6
Tăiați transversal în 16 felii.
7
Așezați rulourile în tigaie, cu spațiu între ele. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat; lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 204°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Coaceți până când vârfurile rulourilor se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Faceți glazură: folosind un mixer electric la viteză medie, bateți zahărul cofetarilor, untul, crema de brânză și vanilia până la lumină, aproximativ 2 minute. Rulouri de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
11
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista