Rulouri De Scorțișoară
Cinnamon Rolls ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Se amestecă zahărul brun și scorțișoara într-un castron; se amestecă nucile.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 15 pe 7 inci.
Întindeți untul deasupra; se presară cu amestec de zahăr.
Începând de la marginea lungă, înfășurați aluatul, moda cu jeleu. Umeziți marginile cu apă; Ciupiți pentru a sigila.
Tăiați transversal în 16 felii.
Așezați rulourile în tigaie, cu spațiu între ele. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat; lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 204°.
Coaceți până când vârfurile rulourilor se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.
Faceți glazură: folosind un mixer electric la viteză medie, bateți zahărul cofetarilor, untul, crema de brânză și vanilia până la lumină, aproximativ 2 minute. Rulouri de îngheț.