Rulouri De Primăvară Kumquat Cu Ciocolată

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Rulourile de primăvară Kumquat cu ciocolată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Un amestec de sare, frișcă grea, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Rulouri De Primăvară Kumquat Cu Ciocolată, Pizza de primăvară Kumquat cu sparanghel și inimi de anghinare, și Rulouri de primăvară Bananan și Mango cu Ganache de nucă de cocos-ciocolată.
Instrucțiuni
Puneți feliile de kumquat și sucurile lor într-o cratiță mică, adăugați smântâna și sarea și încălziți la foc mediu doar până se formează bule în jurul marginilor tigaiei.
Puneți ciocolata în vasul unui robot de bucătărie și turnați peste ea crema fierbinte de kumquat.
Lăsați să stea 2 minute, apoi procesați până când amestecul devine neted și strălucitor.
Adăugați gălbenușul de ou, Grand Marnier și untul și procesați pentru a combina.
Tapetați o tigaie de 8 1/2 x 4 1/2 inch cu folie de plastic.
Se toarnă amestecul de ciocolată în tigaie și se transferă la congelator. Înghețați, neacoperit, până când este complet greu.
Desfaceți bara de ciocolată și îndepărtați folia de plastic.
Tăiați bara pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în felii de 1/2 inch. Ar trebui să aveți 36 de batoane de ciocolată.
Periați ușor întreaga suprafață a unui înveliș de rulou cu arc cu un pic de ou bătut. Întoarceți ambalajul astfel încât să vedeți un diamant și așezați o bară de ciocolată peste capătul cel mai apropiat de dvs., astfel încât capetele barei să se întâlnească cu marginile ambalajului pentru a forma un triunghi. Luați colțul ambalajului cel mai apropiat de dvs. și înfășurați-l în jurul ciocolatei, apoi rulați ciocolata departe de Dvs. cu o rotație completă. Îndoiți bine părțile laterale spre centru, apoi continuați să vă rostogoliți până la capătul ambalajului, asigurându-vă că capătul este bine etanșat. Setați pe o foaie de copt. Repetați cu ambalajele rămase și ciocolata. Congelați rulourile de primăvară timp de cel puțin 10 minute sau până la 2 zile; scoateți-le numai când sunteți gata să le prăjiți.
Umpleți o cratiță cu ulei la o adâncime de 2 inci și încălziți până la 350 cm F. Când uleiul este gata (un vârf mic de făină va sfârâi), adăugați câteva rulouri de primăvară, având grijă să nu înghesuiți tigaia și gătiți, întorcând ocazional și ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține 350 cm F, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și gătiți rulourile rămase.
De la locul dulce: deserturi de inspirație asiatică de Pichet Ong și Genevieve Ko, Copyright (c) 200
Publicat de William Morrow, o amprentă a lui Harper