Rulouri De Primăvară Kumquat Cu Ciocolată

Rulouri De Primăvară Kumquat Cu Ciocolată
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Rulourile de primăvară Kumquat cu ciocolată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Un amestec de sare, frișcă grea, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Rulouri De Primăvară Kumquat Cu Ciocolată, Pizza de primăvară Kumquat cu sparanghel și inimi de anghinare, și Rulouri de primăvară Bananan și Mango cu Ganache de nucă de cocos-ciocolată.

Instrucțiuni

1
Puneți feliile de kumquat și sucurile lor într-o cratiță mică, adăugați smântâna și sarea și încălziți la foc mediu doar până se formează bule în jurul marginilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KumquatKumquat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc.
3
Puneți ciocolata în vasul unui robot de bucătărie și turnați peste ea crema fierbinte de kumquat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
KumquatKumquat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați să stea 2 minute, apoi procesați până când amestecul devine neted și strălucitor.
5
Adăugați gălbenușul de ou, Grand Marnier și untul și procesați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Tapetați o tigaie de 8 1/2 x 4 1/2 inch cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Se toarnă amestecul de ciocolată în tigaie și se transferă la congelator. Înghețați, neacoperit, până când este complet greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Desfaceți bara de ciocolată și îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Tăiați bara pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în felii de 1/2 inch. Ar trebui să aveți 36 de batoane de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
10
Periați ușor întreaga suprafață a unui înveliș de rulou cu arc cu un pic de ou bătut. Întoarceți ambalajul astfel încât să vedeți un diamant și așezați o bară de ciocolată peste capătul cel mai apropiat de dvs., astfel încât capetele barei să se întâlnească cu marginile ambalajului pentru a forma un triunghi. Luați colțul ambalajului cel mai apropiat de dvs. și înfășurați-l în jurul ciocolatei, apoi rulați ciocolata departe de Dvs. cu o rotație completă. Îndoiți bine părțile laterale spre centru, apoi continuați să vă rostogoliți până la capătul ambalajului, asigurându-vă că capătul este bine etanșat. Setați pe o foaie de copt. Repetați cu ambalajele rămase și ciocolata. Congelați rulourile de primăvară timp de cel puțin 10 minute sau până la 2 zile; scoateți-le numai când sunteți gata să le prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Umpleți o cratiță cu ulei la o adâncime de 2 inci și încălziți până la 350 cm F. Când uleiul este gata (un vârf mic de făină va sfârâi), adăugați câteva rulouri de primăvară, având grijă să nu înghesuiți tigaia și gătiți, întorcând ocazional și ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține 350 cm F, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scurgeți pe prosoape de hârtie și gătiți rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Se servește cald.
14
De la locul dulce: deserturi de inspirație asiatică de Pichet Ong și Genevieve Ko, Copyright (c) 200
15
Publicat de William Morrow, o amprentă a lui Harper
16
Collins Publishers.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista