Rulouri De Primăvară Dulci Vegane

Rulouri De Primăvară Dulci Vegane
Vegan Sweet Spring Rolls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de banane, zahăr brun vegan, ambalaje de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați {Chili Dulce} Rulouri De Primăvară Cu Cartofi Dulci Prăjiți, Rulouri De Primăvară Cu Cartofi Dulci, Kale + Quinoa, și Rulouri de primăvară Shanghai cu sos dulce de Chili pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista