Rulouri de primăvară cu creveți și legume crocante cu sos de Chili dulce și acru

Rulouri de primăvară cu creveți și legume crocante cu sos de Chili dulce și acru
Creveți și legume crocante rulouri de primăvară cu sos de Chili dulce și acru este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 74 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați sos de chili, salată de creveți, ambalaje de hârtie de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Creveți Panko crocanți cu smântână și sos de usturoi Chili, Rulouri de primăvară Spam și ananas cu sos dulce și acru de casă, și Rulouri de primăvară Shanghai cu sos dulce de Chili.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 1 înveliș într-un vas mare de apă puțin adânc de 30 până la 45 de secunde sau doar până când este flexibil. (Dacă este înmuiat prea mult, se va destrăma.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Adăugați 1/2 cană de salată de creveți la aproximativ 2 inci de marginea ambalajului. Se acoperă cu 1/4 cană de verdeață și, dacă se dorește, câțiva muguri. Îndoiți-vă în lateral și rotiți-vă strâns de dvs. Repetați procedurile de înmuiere și umplere cu ambalajele rămase și umplutura. Feliați în diagonală în 3 bucăți, așezați pe un platou și serviți cu sos de Chili dulce și acru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
UmpluturăUmplutură
VarzăVarză
VerziiVerzii
CrevețiCreveți
RolaRola

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista